Våra behandlingar

Vi är en specialistklinik på Sophiahemmet med inriktning på allmänkirurgi och överviktskirurgi.

GHP Kirurgkliniken Stockholm

Vi är en specialistmottagning på Sophiahemmet med inriktning på allmänkirurgi och överviktskirurgi. Under 2016 gjorde vi ca 13 000 mottagningsbesök och genomförde drygt 1100 operationer, varav ca 200 överviktsoperationer.

 

Vi erbjuder hjälp med såväl mindre kirurgiska behandlingar som mer omfattande operationer. Vi har lång erfarenhet inom flera olika områden och våra kirurger är specialiserade inom laparoskopisk överviktskirurgi (titthåls-), tarm-, bråck- kärl-, och gallkirurgi. Dessutom har våra kirurger lång erfarenhet av proktologiska besvär som t.ex. hemorrojder. Kliniken tar också emot patienter för olika typer av bukutredningar, samt olika former av bråck så som navelbråck, ärrbråck och ljumskbråck.

Inom överviktskirurgi erbjuder vi två vanligaste metoderna Gastric bypass och Sleeve gastrectomy. Vi erbjuder även gastric balloon som är en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod. Vårt team på överviktsenheten består av kirurger, dietister, sjuksköterskor och KBT-terapeut. Tillsammans är vi experter på att skapa förutsättningar för varaktig viktnedgång och vi är ditt stöd hela vägen.

GHP Kirurgkliniken Stockholm är fullt utrustad för vård i trygg miljö. Vi finns på Sophiahemmet i Stockholm och du når oss lätt med bil, buss eller tunnelbana.

Varmt välkommen!