Överviktsoperationer

Ta första steget mot din nya vikt

Varaktig viktnedgång - vår specialitet 

Vi är specialister på att skapa förutsättningar för varaktig viktnedgång genom överviktsoperationer. Vi erbjuder dig rätt stöd och behandling utifrån dina behov, allt från rådgivning till endoskopisk ballongteknik och överviktskirurgi i världsklass genom Gastric bypass och Gastric sleeve.

Vi arbetar långsiktigt, skapar trygghet och följer upp i fem år efter din operation. Vårt mål är att skapa bestående viktnedgång och positiv beteendeförändring som ökar din livskvalité.

Boka ett kostnadsfritt besök

Du som är intresserad av överviktsoperation eller behandling erbjuds ett kostnadsfritt utredningsbesök hos oss.

På besöket får du träffa en kirurg, dietist och sjuksköterska, för att få information och diskutera vilken överviktsbehandling som är bäst lämpad för dig. Vid behov finns det även tillgång till KBT-terapeut. Vi vill att du ska känna dig trygg och välinformerad innan du fattar ditt beslut.

Varmt välkommen att kontakta mottagningen på telefon 08-406 28 45Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i dina kontaktuppgifter här nedan. 

Vem får göra magsäcksoperation?

  • Du måste ha ett BMI över 30.
  • Du är över 18 år.
  • I de fall du har allvarliga hälsoproblem p.g.a din övervikt som diabetes, högt blodtryck, sömnapné etc. stärks indikationen.

Kom i kontakt med oss för att få råd om överviktsoperation och behandling

Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss till dig inom kort.

Önskar du komma i kontakt med oss för att få råd om övervikt och behandlingar? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.
Ditt namn
Fyll i ditt namn.

E-post
Du verkar inte fyllt i en giltig epost-adress. Försök igen.

Telefonnummer
Invalid Input

Jag samtycker
Invalid Input