Överviktsbehandlingar

Ta första steget mot din nya vikt

Frågor om överviktsbehandlingar?

Boka ett utvärderingsbesök.

Vi erbjuder ett kostnadsfritt utvärderingsmöte till dig som är intresserad av en överviktsoperation och vill veta om det är rätt alternativ för just dig.

Under besöket på vår klinik får du information om våra behandlingar gastric bypass, sleeve gastrectomy och gastric ballong. Du får även möjlighet att träffa kirurg, dietist, sjuksköterska och KBT-terapeut. De kan ge dig ett personligt utlåtande direkt. Efter ditt besök kommer säkert fler frågor att dyka upp när all information har landat. Då kan du naturligtvis kontakta oss igen. Överviktskirurgi kan vara ett avgörande beslut för din hälsa - därför är det viktigt att du är så trygg och välinformerad som möjligt.

Varmt välkommen att kontakta oss på 08-406 28 45 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Boka kostnadsfritt utredningsbesök

Önskar du komma i kontakt med oss för att få råd om övervikt och behandlingar? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.
Ditt namn
Fyll i ditt namn.

E-post
Du verkar inte fyllt i en giltig epost-adress. Försök igen.

Telefonnummer
Invalid Input

 

Varaktig viktnedgång - vår specialitet 

Vi är specialister på att skapa förutsättningar för varaktig viktnedgång. Vi erbjuder dig rätt stöd och behandling utifrån dina behov, allt ifrån rådgivning till endoskopisk ballongteknik och överviktskirurgi i världsklass. Vi arbetar långsiktigt, skapar trygghet och vi finns för dig så länge du behöver. Vårt mål är att skapa bestående viktnedgång och positiva beteendeförändring som ökar din livskvalitet.