Överviktsbehandlingar

Ta första steget mot din nya vikt

Varaktig viktnedgång - vår specialitet 

Vi är specialister på att skapa förutsättningar för varaktig viktnedgång. Vi erbjuder dig rätt stöd och behandling utifrån dina behov, allt ifrån rådgivning till endoskopisk ballongteknik och överviktskirurgi i världsklass. Vi arbetar långsiktigt, skapar trygghet och finns för dig så länge du behöver. Vårt mål är att skapa bestående viktnedgång och positiva beteendeförändring som ökar din livskvalitet.

Boka ett kostnadsfritt besök

Du som är intresserad av överviktsbehandling erbjuds ett kostnadsfritt utredningsbesök hos oss. På besöket får du träffa kirurg, dietist och sjuksköterska för att få information och diskutera vilken metod som passar dig bäst. Vid behov finns även tillgång till KBT-terapeut. Vi vill att du ska känna dig trygg och välinformerad innan du fattar ditt beslut.

Varmt välkommen att kontakta mottagningen på telefon 08-406 28 45, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i dina kontaktuppgifter här nedan. 

 

Önskar du komma i kontakt med oss för att få råd om övervikt och behandlingar? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.
Ditt namn
Fyll i ditt namn.

E-post
Du verkar inte fyllt i en giltig epost-adress. Försök igen.

Telefonnummer
Invalid Input

Jag samtycker
Invalid Input