Betalningslösningar

En överviktsoperation hos oss på Bariatric Center Stockholm kostar 83 000 kr. I det ingår obligatorisk uppföljning på Bariatric Center i 5 år enligt svensk och internationell kvalitetsstandard.

Ibland har man inte alla pengar tillhands direkt.

  • Om det finns möjlighet kan man be sin arbetsgivare om att få göra ett så kallat bruttolöneavdrag.
  • Vi erbjuder möjlighet att delbetala sin operation i samarbete med Human Finans.

Bruttolöneavdrag

Bruttolöneavdrag är en form av löneväxling, vilket innebär att en anställd byter en del av sin kontanta bruttolön mot en förmån. Löneväxling kan göras vid ett enstaka tillfälle eller fortlöpande. Vid en löneväxling, eller någon annan förmån, är det vanligt att den anställde får betala hela eller del av kostnaden via löneavdrag.

Ett bruttolöneavdrag innebär att den anställde accepterar en lägre bruttolön i utbyte mot en förmån. Sänkningen innebär att skatten och arbetsgivaravgifterna blir lägre men innebär också att den anställde får en lägre kontant bruttolön och därmed försämrade sociala förmåner när det gäller sjukpenning, pension, tjänstepension, semesterlön och föräldrapenning.

Läs mer i bifogad fil där du även hittar en blankett för din arbetsgivare och dig att fylla i. Bruttolöneavdrag.pdf

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi humana lån och krediter för din överviktsoperation. Du kan t ex låna räntefritt till din operation och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader. Vill du hellre ha ett längre alternativ med en lägre månadsbetalning kan du välja perioden 60 månader med en ränta om f.n. 7%.

Följ länken eller ring 08-560 201 15 för kostnadsfri rådgivning.