Dina personuppgifter
Publicerad: 2018-05-24

Dina personuppgifter

Så behandlar vi dina personuppgifter

Inledning

Denna policy ska tillämpas i situationer där GHP Specialty Care AB och dess närstående bolag och verksamheter (nedan kallat "GHP") behandlar personuppgifter.

GHP Specialty Care AB, ett svenskt börsnoterat bolag med ett nätverk av verksamheter ofta i form av delägda specialistkliniker (angivna längst ner i detta dokument). GHP anstränger sig hårt för att skydda din personliga integritet och för att agera i enlighet med gällande lagar om data- och personuppgiftsskydd. Vi hoppas att denna integritets- och personuppgiftspolicy hjälper dig förstå vilken slags information vi samlar in och hur vi behandlar sådan information

ghp.com och andra webbplatser

GHP.com består av olika enskilda webbplatser. Dessa webbplatser länkas från ghp.com och benämns alltid med GHP i "förnamnet" (exempel "GHP" Kirurgkliniken Stockholm)

Denna personuppgiftspolicy förklarar hur vi skyddar besökares information som inhämtas via Webbplatsen. Genom att använda Webbplatsen godkänner du användningen av din information i enlighet med denna personuppgiftspolicy. Genom att lämna information via Webbplatsen, ger du ditt samtycke till den hantering av personuppgifter som är beskriven nedan.

Så här behandlar vi dina personuppgifter, läs här