Så blir du patient hos oss

Hos oss är du lika välkommen oavsett om du betalar privat, har en sjukvårdsförsäkring eller kommer som landstingspatient.

Bli patient

1. Har du en sjukvårdsförsäkring?

I så fall kontaktar du ditt försäkringsbolag så hjälper dem dig att boka en tid hos oss.

arrow down2

2. Är du privatbetalande?

I så fall kontaktar du oss för tidsbokning här.

arrow down2

3. Svarat nej på frågorna ovan.

Har du ingen försäkring och ej beredd att betala själv, då är du vad vi kallar för en landstingspatient. Du är oavsett lika välkommen till oss och högkostnadskyddet gäller som vanligt. Det krävs dock en remiss för att komma till oss om du inte har en sjukvårdsförsäkring eller betalar privat.

Egenremiss

För att komma till oss via vårdgarantin behöver du en egenremiss
Blankett för egenremiss

Är du privatbetalande hittar du vår prislista här.

Vår prislista

Finansieringslösningar

Vissa arbetsgivare erbjuder anställda ett så kallat bruttolöneavdrag. Bruttolöneavdrag är en form av löneväxling, vilket innebär att en anställd byter en del av sin kontanta bruttolön mot en förmån. Löneväxling kan göras vid ett enstaka tillfälle eller fortlöpande. Vid en löneväxling, eller någon annan förmån, är det vanligt att den anställde får betala hela eller del av kostnaden via löneavdrag. Ett bruttolöneavdrag innebär att den anställde accepterar en lägre bruttolön i utbyte mot en förmån. Sänkningen innebär att skatten och arbetsgivaravgifterna blir lägre men innebär också att den anställde får en lägre kontant bruttolön och därmed försämrade sociala förmåner när det gäller sjukpenning, pension, tjänstepension, semesterlön och föräldrapenning. Läs mer i bifogad fil där du även hittar en blankett för din arbetsgivare och dig att fylla i.

Blankett för bruttolöneavdrag

Delbetalning

Vi erbjuder även möjlighet att delbetala sin operation i samarbete med Human Finans. Kontakta oss för mer information.